TELJES HŐSZIGETELŐ RENDSZEREINK

A B.L ÉPKER KFT ÁLTAL FORGALMAZOTT KOMPLETT HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK.

unnamed

A JUB csoport nemzetközileg elismert vállalat több mint 145 éves tradícióval festékek gyártása terén, amely ma tizenhárom leányvállalatot foglal magában és több mint harminc piacon tevékenykedik. 

Az ügyfeleknek egyedülálló teljeskörű megoldásokat nyújtunk, amelynek célja a tartós építkezés, az energiatakarékosság és a környezet iránti felelősség.

Ajánlatot kérek
revco

Vakolat és festék Hollandiából

Az 1970-ben, Gijs van Mourik úr által alapított REVCO B.V., Hollandia egyik legnagyobb útburkolati jelzőfesték és szerves oldószer alapú lakk gyártója volt a múlt század végén. A profilbővítés – vízbázisú vakolatok és falfestékek – piacbővítést igényelt és Európa keleti országainak építési kultúrája és politikai változásai jó alapot biztosítottak ahhoz, hogy termékeivel sikereket érjen el a kedvező kelet-európai gazdasági helyzetben.


A REVCO termékkínálata

Alapvetően vizes diszperziós termékek gyártására specializálódtunk, mely legnagyobb részben vödrös vakolatok és festékek előállítását jelenti, ezen kívül termékeink között megtalálhatók alapozók és felületkezelők, lábazati vakolat és lazúr termékek is, de természetesen rendelkezünk komplett, az ÉMI által bevizsgált hőszigetelő rendszerrel is.

A REVCO legnépszerűbb terméke a  SILICON, amely mellett a NEO+ és VARIO akril vakolat is évek óta stabilan állja helyét a piacon, köszönhetően a jó minőségnek, kedvező árának és nem utolsó sorban a korszerű adalékanyagokat magában hordozó receptúrának.  Nem csak a háztulajdonosok elégedettek a termékek által produkált eredménnyel, de a kivitelezők is kedvelik könnyű kezelhetősége miatt.

Hőszigetelés és hőszigetelő rendszerek

Komplett hőszigetelő rendszereinkre – THERMO LINE és MINERÁL – A REVCO márkanév maga a garancia a minőségre.

Ajánlatot kérek

Több mint 80 év tapasztalattal a világ élvonalában az építési ragasztó- és tömítőanyagok, valamint vegyi termékek terén.

Ajánlatot kérek
thermodam

100% magyar tulajdonban lévő hőszigetelő rendszer és anyag gyártó. 2008 óta jelen a piacon. 

Ajánlatot kérek

A KINGSTONE cég több mint 40 éves múlttal rendelkező családi vállalkozásból fejlődött ki, melynek gyökerei Ciprushoz kötődnek.

2006-ban építették fel korszerű magyarországi gyárukat a dabasi ipari parkban (Pest megye). A gyártás folyamán figyelembe veszik a közép-európai időjárási viszonyokat és a helyi szakemberek igényeit. Német és angol receptúrákkal dolgoznak. Igyekeznek mindig a legjobb minőségű alapanyagokat felhasználni termékeik előállításához, amelyeket a legismertebb magyar bányákból vásárolják és külföldi (Németország, Ausztria, Anglia, Hollandia, Belgium, Svájc) gyártóktól importálják

Ajánlatot kérek

A cég tulajdonosai a Lasselsberger és a Knauf család. A Lasselsberger család tulajdonában számos építőanyag-ipari vállalkozás van Magyarországon, Ausztriában és a környező országokban, a Knauf család a világ minden részén több mint 110 üzemet mondhat magáénak. A veszprémi gyár 1995-ben már kapacitásának maximumán dolgozott, mintegy száz munkavállalót foglalkoztatva. Ezt követően a vállalat újabb gyárakat nyitott Bugyiban, Debrecenben, Vácott és a horvátországi Durdevacban. Jelenleg a Horvátországban és Romániában működő leányvállalatokkal együtt több mint 250 munkavállalót foglalkoztat. 

Ajánlatot kérek