1996 óta az építőiparban

Üdvözli Önt a BL Épker Kft.

Kik vagyunk mi?

Cégünk klasszikus építőanyagok kiskereskedelme mellett széles körben várja szárazépítészeti-, és vízszigetelő anyagokkal, bevonati-, hő-, víszigetelő-, és hangszigetelő-, illetve hidegburkolási-rendszerekkel, továbbá alapozókkal, felületképző és előkészítő anyagokkal.

Kereskedésünkben a kéziszerszámok széles palettájából válogathat, forgalmazunk festékeket és a festézhez, felújításhoz szükséges árucikkeket, kiegészítőket is..

takarékosság. értéknövelés. környezettudatosság.

Szenvedélyünk a hőszigetelés

Mi a B.L. Épker Kft.-nél nagyon fontosnak tartjuk bolygónk védelmét. Hiszünk a takarékosságban és fenntarthatóságban, ezért kifejezetten fontosnak tartjuk az épületek hőszigetelését. Elkötelezettek vagyunk a mai kor által kínált legmodernebb energiatakarékos technológiák mellett. Üzletünkben 6 gyártó teljes hőszigetelő rétegrendjét forgalmazzuk gyártói rendszergaranciával. Tekintse meg kínálatunkat és kérjen ingyenes árajánlatot.

Minden ami nyílászáró

Cégünk, a B.L. Épker Kft. több, mint 20 éves múlttal rendelkező építőanyag kereskedésként már sokaknak ismerős lehet. Az elmúlt évelben fejlesztettünk több területen is, ennek részeként beindítottuk Nyílászáró üzletágunkat. Célünk, hogy ezen területen is, ügyfeleinket a lehető legmagasabb szakmai szinten kiszolgáljuk és tapasztalatainkat megosztva megoldást nyújtsunk a problémákra, kérdés esetén pedig egyértelmű válaszokat tudjunk adni. Az elmúlt években számos nagy és sok kissebb projekten szállítottuk Mi a nyílászárókat is, a teljesség igénye nélkül ezek közül párat megtalál referenciáink között.

Az üzletágon belül igyekszünk minél szélesebb szortimenttel rendelkezni, hogy az érdeklődők több verzióból tudjanak választani. Egyaránt megtalálhatóak nálunk a homlokzati -és beltéri nyílászárók, tetősíík ablakok, garázskapuk, hideg, és melegburkolatok, illetve kiegészítők (párkányok, takarólécek, árnyékolástechnika, stb.) 

Remélem felkeltettük érdeklődését, szeretettel várjuk ügyfeleink között!

bl épker selpptúra járatok

Slepptúra

Utazó kereskedőink mobil számlázó- és készletkezelő rendszer segítségével szolgálják ki az üzleteket Budapesten és Pest megyében két hetente, vagy akár heti rendszerességgel. Üzletkötőink állnak rendelkezésére a viszonteladó partnereinknek a már jól ismert, általunk forgalmazott termékekkel – az aprócikkektől egészen a nagyobb terjedelmű, raklapos porárukig.

Megrendelő központú kiszolgálás

Számunkra az Ön igénye az első

Több mint
0
elégedett ügyfél
Köszönjük a bizalmát

Szakmai segítségnyújtás

Ossza meg velünk problémáját, örömmel kínálunk rű megoldást