Hőszigetelés kalkulátor

REVCO DECO PALACE

Ruházza fel otthonát exkluzivitással és luxussal

Termékleírás

Éljen fényűzően megszokott környezetében, ruházza fel otthonát exkluzivitással és luxussal.

Engedje el fantáziáját, és keltse életre széles színskálánk segítségével azt a stílust vagy korszakot, amelyben leginkább otthon érzi magát.

Idézze fel lakásában, irodájában vagy üzletében a múlt értékeit úgy, hogy az megfeleljen a jelen és a jövő kívánalmainak. A különleges összetevők kialakításánál az esztétikai értékekkel összhangban a tartósságra fektettük a legnagyobb hangsúlyt, hogy Ön is maradandót alkothasson.

Kapcsolódó videók:

Deco Palace szakszerű alkalmazása

 

MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ:

 

Alkalmazási terület:

A DECO vakolatok alkalmasak régi és új épületek, külső homlokzatainak illetve belső falazatainak exkluzív megjelenést adó díszítésére, dekoratív fedővakolására. A különleges szemcse változatoknak köszönhetően nagyon egyedi megjelenésű, tartós, átlagos beltéri felhasználásnál nagyobb igénybevételre is alkalmas felület érhető el használatával.

 

Műszaki adatok:

Kültéri felhasználás (a felhasználási táblázatban kültériként jelölt anyagok esetében): Vízszintes illetve közel vízszintes felületek bevonására nem javasolt. Amennyiben a hordozó szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a DECO vakolat nem alkalmazható. A megfelelően megszárad bevonat a csapóesőnek tartósan ellenáll. Az alapfelület lehet megfelelő hordképességű cementes alapfelület (cementes vakolat, keménytáblás hőszigetelés glettelése, Ck lap) a javasolt alapozás után

Beltéri felhasználás (a felhasználási táblázatban beltériként jelölt anyagok esetében): Az alapfelület leválasztó olajtól mentes beton fal, cementes vakolattal vagy cementes glettel bevont felület lehet. Gipszkartonra, gipszes vakolattal vagy gipszes glettel, beltéri festékkel bevont felületekre nem javasoljuk. Farost vagy egyéb fa alapú felület esetében megfelelő alapozás után, a nedvesség felvételből adódó mozgások figyelembevételével ajánljuk. Falazó elemekre közvetlenül nem használható. Javasoljuk figyelembe venni, hogy a felület az erős szemcsézettségéből adódóan a díszítő vakolatra rácsapódó olaj (konyhai felhasználás) vagy víz (fürdőszobai felhasználás, vízkő) esetében nehezen takarítható. Nagyobb igénybevételű közösségi terek esetében, ha a felület esetleg elkoszolódott, langyos, enyhe mosószeres vízzel, puha sörtéjű kefével tisztítható.

Alapozás: Kizárólag REVCO PRIMER vakolat alapozóval. A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el.

Feldolgozás: A megjelenő tejszerű elszíneződés bizonyos idő után letisztul. A nagyobb anyagvastagság és a színezett kő, illetve üvegzúzalék szemcsézettsége miatt, a DECO anyagok feldolgozása fokozott odafigyelést, termékcsoportonként eltérő feldolgozási metódust, és tapasztalatot igényel. Figyelem, egyes színes üveg, és üveg zúzalékok esetén az alapfelület színe átüthet a Remix deco vakolaton! Javasolt, az egységes világos/fehér alapfelület.

Eltarthatóság:

  • ragasztó 4 kg/vödör: Eredeti csomagolásban fagymentes helyen 1 évig.
  • kőszemcsék/vödör: Eredeti csomagolásban száraz helyen korlátlanul eltartható, nem fagyveszélyes.

Kiszerelés, anyagszükséglet: 4 kg kötőanyag + típusonként változó mennyiségű, előre kicsomagolt zúzalék. Az összekevert késztermék töltősúlyát, anyagszükségletét lásd az alábbi táblázatban.

Terméknév, típus Kiadósság Kész töltőtömeg/vödör Felhasználási lehetőség
Metal 1, 2, 3, 4, 5, 6 5,5-6,5 kg/m2 14 kg kültéri/beltéri
Palace 1, 2, 3, 4, 5, 6 8,5-9,5 kg/m2 13 kg + DECO adalékanyag beltéri
Carneval 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 6,5-7,5 kg/m2 14 kg kültéri/beltéri
Stone 1, 2, 3, 4, 5, 6 7-8 kg/m2 13 kg kültéri/beltéri
Glass 1, 3, 4, 5, 6 9,5-10,5 kg/m2 19 kg + DECO adalékanyag beltéri
Glass 2 6,5-7,5 kg/m2 13 kg kültéri/beltéri
River 1 11,5-12,5 kg/m2 17 kg + DECO adalékanyag beltéri
River 2, 5 5-6 kg/m2 15 kg kültéri/beltéri
River 4 11-12 kg/m2 16 kg + DECO adalékanyag beltéri
River 3, 6 3,5-4,5 kg/m2 15 kg kültéri/beltéri
Brocade (csak adalék!) 1-6 3-5 fiola/vödör nem okoz változást kültéri/beltéri

 

Tudnivalók:

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a felhordás egyszerű szerszámokkal történik, de magasfokú szakértelmet igényel!