Hőszigetelés kalkulátor

REVCO DECO GLITTER MAX - CSILLÁMOS ADALÉK

Termékleírás

Elegáns, ezüstös csillogás újonnan vakolt felületekre.

Ha újonnan vakolandó felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a DECO GLITTER MAX csillám adalékot ajánljuk, amely REVCO NEO, VARIO vagy SILICON vakolatba keverve, alkalmas régi és új épületek külső homlokzatának, illetve belső falazatának csillámos hatású díszítésére. Az így létrehozott felület önmagában nem csillog, az elegáns, csillogó megjelenés felhordás és száradás után, napfényben vagy erőteljes mesterséges megvilágítás mellett válik látványossá.

1 vödör (15 kg) REVCO NEO, VARIO vagy SILICON vakolathoz 1 tégely (120 g) adalékot javaslunk.

MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ

Alapfelület jellemzői

Az alapfelület jellemzői megegyeznek a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Előkészítés és alapozás

Az előkészítési és alapozási teendők megegyeznek a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Felhordás

A felhordás eszköze: megegyezik a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

A felhordás módja: megegyezik a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Műszaki adatok

Anyagszükséglet: 1 vödör (15 kg) vakolathoz 1 tégely (120 g) csillám adalék javasolt.

Feldolgozási hőmérséklet: A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5℃ és +25℃ között legyen!

Felületi száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Teljes száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Átvonhatóság, javítás: A csillámos felület a későbbiek folyamán REVCO EXTERIOR homlokzatfestékkel átvonható.

A megadott értékek 20°C-on és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.

Eltarthatósági idő: A csillám adalék eredeti bontatlan csomagolásban, száraz helyen korlátlanul eltartható, nem fagyveszélyes.

Kiszerelés: 120 g

Tudnivalók

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, 25°C feletti hőmérséklettől. A feldolgozás előtt feltétlen olvassa el az anyaghoz tartozó műszaki tájékoztatót! Műszaki leírásunk feltételezi, hogy termékeinket képzett szakemberek használják. A terméket és az ismertetőt eddigi legfrissebb tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzése alól. A felhordás megkezdése után színreklamációt nem fogadunk el.

Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz.