Hőszigetelés kalkulátor

MAPEI ULTRACOLOR PLUS

Gyorskötésű és gyorsszáradású, fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, kivirágzásmentes, fugázóhabarcs 2 és 20 mm közötti fugaszélességekhez

Termékleírás

Víztaszító DropEffect® és penészedésgátló BioBlock® technológiával készült.

Alkalmazási területek:
Bármilyen bel- és kültéri (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámia burkolat, terrakotta, kőlap burkolat (márvány, gránit, műkő, stb.), üveg- és márványmozaik fal- és padlóburkolat fugázása. Tökéletesen egységes színhatást biztosít, kivirágzásmentes, gyorsszáradású, ezért a padló- és falburkolatok hamar használatba vehetők. Az e terméknél alkalmazott BioBlock® technológia a fuga mikrostruktúrájában egyenletesen eloszló szerves molekulákat ad a habarcshoz, amelyek még nedves körülmények között is nagymértékben megakadályozzák a penészért felelős mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását a felületen. Olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló lesz. Ideális homlokzatok, erkélyek, teraszok, úszómedencék, fürdőszobák és konyhák fugázására. Különösen alkalmas bevásárlóközpontok, gyorsétkezdék, éttermek, repülőtéri várócsarnokok és középületek burkolatainak fugázására.

Műszaki adatok:
Bedolgozási idő: 20-25 perc.
Felületképzés megkezdhető: 15-30 perc múlva.
Járható: kb. 3 óra múlva.
Teljesen terhelhető: kb. 24 óra múlva (medencéknél és úszómedencéknél 48 óra múlva).
Színek: 26.
Felhordás: MAPEI fugázógumival vagy lehúzóval.
Felületképzés: Mapei szivaccsal vagy Scotch-Brite® tisztítófilccel.
EMICODE: EC1 – nagyon alacsony kibocsátású.
Eltartható: 12 hónapig (25 kg-os papírzsákos kiszerelésekben), 24 hónapig (5 kg-os alumínium/műagyag zsákos kiszerelésekben).

Anyagszükséglet:
hézag méretétől függően.

Kiszerelés
25 kg-os zsákok, kartononként 4 × 5 kg vagy 8 × 2 kg (színtől függően).